Valmennukset

Avoimet koulutukset

Mitä esimies voi edellyttää työntekijältä? – Työntekijän vastuu ja työelämätaidot (1pv)

Tämä koulutus keskittyy tarkastelemaan esimiehen johtamisoikeutta ja työntekijän vastuita. Esimiehiltä vaaditaan jatkuvasti yhä enemmän, mutta paljon harvemmin kuulee puhuttavan siitä, mitkä ovat työntekijän velvollisuudet ja vastuut työpaikalla. Organisaation onnistuminen edellyttää kuitenkin paitsi ammattimaista johtamista, myös työtekijöiden sitoutumista ja täysimääräistä panosta organisaation tavoitteisiin ja haasteiden voittamiseen.

Koulutuksemme on saanut paljon kiitosta selkey­destään ja käytännönläheisyydestään. Monipuoliset esimerkit ja pienryhmäkeskustelut auttavat osallistujia tiedostamaan, mitä esimies voi eri tilanteissa vaatia työntekijältä, ja mitä tarkoittaa esimiehen johtamisoikeus erilaisissa käytännön johtamistilanteissa.

Hyödyt osallistujille

  • Tunnet esimiehen johtamisoikeuden sisällön ja rajoitukset
  • Saat kattavat tiedot työntekijän velvollisuuksista ja vastuun erilaisista ilmenemismuodoista
  • Opit erilaisia tapoja ratkaista haastavia johtamistilanteita esimiestyössä
  • Tunnet esimiehen johtamisvoiman lähteet ja opit erilaisia tapoja vahvistaa omaa johtamisvoimaasi.
  • Vahvistat jämäkkyyttäsi ja saavutat esimiestyölläsi entistä parempia tuloksia.

Kenelle

Koulutus on suun­ni­teltu kaikille esimiehille, jotka haluavat yltää huipputuloksiin, johtamalla henkilöstöään jämäkästi ja oikeudenmukaisesti.

Kouluttaja

Tapahtumapaikka

Hotel Haven

Unioninkatu 17

00130 Helsinki

Hinta

Tilaisuuden hinta on 890 eur/hlö + alv 24%, joka sisältää koulutusmateriaalit, Työntekijän vastuu ja työelämätaidot -kirjan, aamiaisen, lounaan ja kahvitarjoilut päivän aikana. Jos yrityksessäsi on useita koulutuksesta kiinnostuneita (väh. 3 hlöä), tiedustele ryhmäalennusta kouluttajalta tai osoitteesta info(a)brik.fi.