Valmennukset

Johta­minen & esimiestyö

Tiimiflow – tiimin yhteistyön syventäminen (2pv)

Näitä asioita ei ihan jokainen tiiminvetäjä hanskaakaan! Tämä tiimikoulutus pureutuu tiimin sisäiseen yhteistyöhön. Käymme läpi erilaisia keinoja, joilla saat tiimisi jäsenet työskentelemään yhdessä entistä tehokkaammin. Kehityt tiiminvetäjänä ja saat paljon erilaisia vinkkejä tiimisi kollektiivisen älykkyyden vahvistamiseksi. Valmennuksen jälkeen sinulla on kaikki keinot nostaa tiimisi seuraavalle tasolle!

Hyödyt osallistujille

  • Opit vahvistamaan tiimin sisäistä vuorovaikutusta ja viestintää
  • Saat järjestelmällisyyttä tiimin kehittämiseen ja työkaluja arjen tueksi
  • Saat henkilökohtaisen WorkPlace Big Five™ -persoonallisuuprofiilin, jolla syvennät omia vuorovaikutustaitojasi tiiminvetäjänä
  • Luot oman tiimisi tiimivision ja toimintasuunnitelman sen toteuttamiseksi
  • Opit hyödyntämään tiimin jäsenten erilaisuutta
  • Saat keinoja tiimityön seurantaan ja arviointiin

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu asiantuntijatiimien vetäjille ja esimiehille, jotka haluavat tehdä tiimin yhteistyöstä laadukkaampaa. Suosittelemme käymään Tiiminvetäjien tehovalmennuksen ensin, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kouluttajat

Tapahtumapaikka

Hotel Haven

Unioninkatu 17

00130 Helsinki

Hinta

Tilaisuuden hinta on 1490 eur/hlö + alv 24%, joka sisältää henkilökohtaisen WorkPlace Big Five™ personaallisuusanalyysin, Taitava tiimivalmentaja -kirjan, koulutusmateriaalit, aamiaisen, lounaan ja kahvitarjoilut päivän aikana. Jos yrityksessäsi on useita koulutuksesta kiinnostuneita (väh. 3 hlöä), tiedustele ryhmäalennusta kouluttajalta tai osoitteesta info(a)brik.fi.