Valmennukset

Avoimet valmennukset

Myyntikeskustelut kuntoon! (1pv)

Hio myyntikeskustelusi huippuunsa ja hae lisäpotkua myyntityöhösi tehokkaasta valmennuksestamme! Onnistunut myyntikeskustelu on monen osatekijän summa, jossa ei ole varaa jättää huomiotta pienintäkään yksityiskohtaa.

Klousaamaan ei pääse ilman ymmärrystä asiakkaan tarpeista. Tarpeista ei ole tietoa, ilman taitavaa keskustelutekniikkaa, eikä keskustelulle ole perustaa ilman taitoa viestiä luottamusta ja mielenkiintoa.

Valmennuksen aikana osallistujat rakentavat itselleen erilaisissa myyntitilanteissa tehokkaasti toimivan myyntikeskustelurungon, jota hyödyntämällä myyntitulokset ovat taattuja. Valmennuksessa käsittelemme myyntityötä käytännönläheisesti ja positiivisella otteella.

 

Hyödyt osallistujille

  • Tiedostat sosiaalisen älykkyyden merkityksen onnistuneissa myyntikeskusteluissa
  • Rakennat käytännön myyntitilanteissa toimivat keskustelurungot
  • Ymmärrät kuuntelun merkityksen yhtenä myyjän tärkeimpänä taitona
  • Opit tehokkaat kaupan klousaustekniikat
  • Saat innostusta ja varmuutta päivittäiseen asiakas- ja myyntityöhösi!

Kenelle

Valmennus on suunniteltu sekä kaikille myyntiuransa alussa oleville myyntilupauksille että jo kokeneimmille myyntikonkareille, jotka kaipaavat uutta potkua ja raikkaita näkökulmia tämän päivän ammattimaiseen myyntityöhön.

Oli myyntisi sitten b2b tai b2c, on tämä valmennus vähintäänkin erittäin tärkeä buustaus kohti seuraavaa, tuloksekkaampaa myyntityötä.

Kouluttaja

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank

Unioninkatu 20

00130 Helsinki

Hinta

Tilai­suuden hinta on 790 eur/​hlö + alv 24%, joka sisältää koulu­tus­ma­te­ri­aalin, lounaan sekä kahvi­tar­joilut. Jos yrityk­sessäsi on useita koulu­tuk­sesta kiin­nos­tu­neita (väh. 3 hlöä), tiedustele ryhmä­alen­nusta valmen­ta­jalta tai osoit­teesta info(a)brik.fi.