Valmennukset

Avoimet valmennukset

Myyjän neuvottelutaidot (2pv)

Haluatko selviytyä myyntineuvotteluista voittajana?

Tässä koulutuksessa ei keskitytä tuotetietouteen tai myyntifraasien pänttäämiseen, vaan arvon tuottamiseen tyylikkäiden neuvottelutaitojen avulla. Valmennus ei jää pelkästään teorian tasolle, vaan jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen vuorovaikutusprofiilin lisäämään ymmärrystä omista kehityskohdistaan ja piilevistä vahvuuksista. Tätä valmennusta ei yhdenkään itseään arvostavan myyjän kannata jättää väliin.

Hyödyt osallistujille

  • Ymmärrät paremmin asiakkaasi käyttäytymistä erilaisissa ostotilanteissa
  • Rakennat käytännön myyntitilanteisiin toimivat keskustelurungot
  • Pääset vahvistamaan itsellesi ominaisia vuorovaikutusmalleja ja tunnistat tärkeimmät kehityskohtasi DiSC® -vuorovaikutusprofiilisi avulla
  • Saat rohkeutta ja varmuutta asiakaskohtaamisiin
  • Kehityt erinomaiseksi neuvottelijaksi olipa kyse yritys, tai kuluttajamyynnistä.

Kenelle

Valmennus on suunniteltu sekä kaikille myyntiuransa alussa oleville myyntilupauksille että jo kokeneimmille myyntikonkareille, jotka kaipaavat uutta potkua ja oikeaa sisältöä tämän päivän ammattimaiseen myyntityöhön.

Kouluttaja

Tapahtumapaikka

Hotel Haven

Unio­ninkatu 17

00130 Helsinki

Hinta

Tilai­suuden hinta on 1290 eur/​hlö + alv 24%, joka sisältää koulu­tus­ma­te­ri­aalin, henkilökohtaisen DiSC® profiilin, Asiantuntijan myyntitaidot -kirjan, lounaan ja kahvi­tar­joilut. Jos yrityk­sessäsi on useita koulu­tuk­sesta kiin­nos­tu­neita (väh. 3 hlöä), tiedustele ryhmä­alen­nusta valmen­ta­jalta tai osoit­teesta info(a)brik.fi.