Valmennukset

Myynnin ja palvelun johta­minen

Motivoiva johtaja (1pv)

Haluatko tietää, miten innostat joukkosi liikkeelle?

Tulevaisuuden johtaja on ennen kaikkea ihmisten johtaja. Joukkojensa kannustava, innostava ja vierellä kulkeva valmentaja. Työn tuottavuuden näkökulmasta viihtyvyyden ohella on onnistuttava luomaan työn tekemiseen draivia. Johtamisessa ei kuitenkaan riitä onnistunutkaan innostaminen mikäli rohkeus ja keinot puuttumiseen eivät toimi.

Valmennuksessa pureudumme tärkeimpiin, mutta samalla ehkä haastavimpiin esimiehen ominaisuuksiin. Käsittelemme teoriassa todennettuja ja käytännössä hyväksi testattuja motivointimenetelmiä lipsumattomalla yhdessä tekemisen tasolla.

Hyödyt osallistujille

  • Löydät uusia keinoja motivaation johtamiseen
  • Ymmärrät motivaation ja positiivisuuden merkityksen työn tuloksessa
  • Opit käymään haastavatkin palautekeskustelut kannustavasti ja suunnittelemaan palaverit kaikkia osallistaviksi
  • Saat hyviä vinkkejä päivittäiseen ihmisten johtamiseen
  • Motivoidut johtamaan!

Kenelle

Valmennuksemme sopii kaikille johto- ja esimiestehtävissä toimiville. Valmennuspäivän rento- ja kannustava ilmapiiri antaa mahdollisuuden peilata uusia ja villejäkin johtamiskeinoja käytännön työelämään vietäväksi.

Kouluttaja

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank

Unioninkatu 20

00130 Helsinki

Hinta

Tilaisuuden hinta on 790 eur/hlö + alv 24%, joka sisältää koulutusmateriaalin, lounaan ja kahvitarjoilun. Jos yrityksessäsi on useita koulutuksesta kiinnostuneita (väh. 3 hlöä) tiedustele ryhmä­alen­nusta valmen­ta­jalta tai osoit­teesta info(a)brik.fi.