Valmennukset

Myynnin ja palvelun johta­minen

Motivaation johtaminen (1pv)

Valmennuksessamme opit innostamaan joukkosi liikkeelle. Pureudumme tärkeimpiin, mutta samalla ehkä haastavimpiin esimiehen ominaisuuksiin. Käsittelemme teoriassa todennettuja ja käytännössä hyväksi testattuja motivointimenetelmiä lipsumattomalla yhdessä tekemisen tasolla.

Tulevaisuuden johtaja on ennen kaikkea ihmisten johtaja. Joukkojensa kannustava, innostava ja vierellä kulkeva valmentaja. Työn tuottavuuden näkökulmasta viihtyvyyden ohella on onnistuttava luomaan työn tekemiseen draivia. Johtamisessa ei kuitenkaan riitä onnistunutkaan innostaminen, mikäli rohkeus ja keinot puuttumiseen eivät toimi.

Hyödyt osallistujille

  • Löydät uusia keinoja motivaation johtamiseen
  • Ymmärrät motivaation ja positiivisuuden merkityksen työn tuloksessa
  • Opit käymään haastavatkin palautekeskustelut kannustavasti ja suunnittelemaan palaverit kaikkia osallistaviksi
  • Saat hyviä vinkkejä päivittäiseen ihmisten johtamiseen
  • Saat henkilökohtaisen DiSC®-profiilin
  • Motivoidut johtamaan!

Kenelle

Valmennuksemme sopii kaikille johto- ja esimiestehtävissä toimiville. Valmennuspäivän rento- ja kannustava ilmapiiri antaa mahdollisuuden peilata uusia ja villejäkin johtamiskeinoja käytännön työelämään vietäväksi.

Kouluttaja

Tapahtumapaikka

Hotel Haven

Unioninkatu 17

00130 Helsinki

Hinta

Tilaisuuden hinta on 890 eur/hlö + alv 24%, joka sisältää koulutusmateriaalin, lounaan ja kahvitarjoilun. Jos yrityksessäsi on useita koulutuksesta kiinnostuneita (väh. 3 hlöä) tiedustele ryhmä­alen­nusta valmen­ta­jalta tai osoit­teesta info(a)brik.fi.