Valmennukset

Koulutusohjelmat

Johtamisen parhaat käytännöt Everything DiSC® -valmennus

Harva johtaja syntyy hyväksi johtajaksi. Johtaminen on työtä, mitä voi ja tulee kehittää. Hyvässä johtamisessa on paljon kyse persoonasta, jolloin itselle ominaisten käyttäytymismallien tunnistaminen on olennaista.

Itsetuntemuksen lisäksi johtaminen on hyviä ja oikeita käytänteitä. Everything DiSC® Work of Leaders – on vertaansa vailla oleva vaikuttavan johtamisen malli ja työkalu, joka mahdollistaa oman profiilin vertaamisen tutkitusti parhaisiin johtamiskäytänteisiin. Profiili antaa käytännönläheiset vinkit muun muassa siihen, kuinka saat joukkosi sitoutumaan houkuttelevaksi luomaasi visioon ja pysymään liikkeellä kohti yhteisiä tavoitteita.

Alkuperäinen 3. sukupolven DiSC® -analyysi on validoitu vuorovaikutustyökalu, joka auttaa tehokkaasti ymmärtämään erilaisia toimintatapoja. Adaptiivinen menetelmä tuottaa entistäkin tarkempia mittaustuloksia ja vaikuttavampia henkilöprofiileja.

Hyödyt osallistujille

  • Ymmärrät miten omat taipumuksesi vaikuttavat tehokkuuteesi eri johtamistilanteissa
  • Opit hyödyntämään tutkitusti parhaita johtamiskäytänteitä vision luomisessa, sitoutumisen varmistamisessa ja asioiden käytäntöön viennissä
  • Saat selkeän raportin omista vahvuuksistasi johtajana ja opit hyödyntämään niitä esimiestyössäsi paremmin
  • Tunnistat kehityskohtasi ja saat käytännönläheisiä vinkkejä johtamistapasi kehittämiseen

Kenelle

Kaiken tasoisille johtajille ja esimiehille aina johtoryhmätasosta tiimien lähiesimiehiin. Henkilöille joilla on tahtoa kehittyä vaikuttavammaksi johtamistyössään.

Kouluttaja