Valmennukset

Avoimet valmennukset

Käännä asiakaskohtaaminen kilpailueduksi (1pv)

Tiesitkö, että…

  • 80 % palveluorganisaatioista kertoo tarjoavansa erinomaista palvelukokemusta, mutta vain 8 % asiakkaista on samaa mieltä.
  • 86 % asiakkaista on valmiita maksamaan enemmän, jos palvelukokemus on parempi.
  • 90 % asiakkaista haluaa parhaan arvon, vain 10 % halvimman hinnan.

 

Onnistunut asiakaskohtaaminen on monen tekijän summa, eikä pienintäkään yksityiskohtaa ole varaa jättää huomiotta. Tehokas valmennuksemme auttaa sinua hiomaan asiakaskohtaamistaitosi huippuunsa.

Valmennus auttaa sinua rakentamaan asiakaskokemuksesta kilpailuedun maailmassa, jossa erottautuminen muilla tavoin alkaa olla mahdotonta. Huonoihin tai keskinkertaisiin asiakaskohtaamisiin ei ole varaa aikana, jolloin kokemuksia jaetaan enemmän ja nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Valmennuksen aikana opit erottamaan erilaisia asiakkaiden käyttäytymistyylejä ja mukauttamaan omia tapojasi niiden mukaan. Opit myös johtamaan asiakastilanteita varmalla ja positiivisella tyylillä. Käsittelemme erilaisia asiakaskohtaamisia käytännönläheisellä ja iloisella otteella.

Hyödyt osallistujille

  • Tiedostat sosiaalisen älykkyyden merkityksen onnistuneissa asiakaskohtaamisissa
  • Opit, kuinka vaikuttaa vastapuoleen tyylikkäillä vuorovaikutustekniikoilla
  • Ymmärrät itsellesi ominaisten käyttäytymismallien vaikutukset asiakaskohtaamisiin ja tunnistat erilaiset asiakastyypit
  • Opit monikanavaisen asiakastyön erityispiirteet
  • Saat innostusta ja varmuutta päivittäiseen asiakastyöhösi!

Kenelle

Valmennus on suunniteltu kaikille asiakasrajapinnassa työskenteleville asiakastyön ammattilaisille. Se sopii yhtä lailla uransa alussa oleville asiakaspalvelijoille kuin kokeneemmille asiakaskohtaamisten konkareillekin, jotka kaipaavat uutta potkua ja raikkaita näkökulmia tämän päivän ammattimaiseen asiakastyöhön.

Olit sitten torimyyjä tai asiakaspalvelun esimies, tämä valmennus on vähintäänkin erittäin tärkeä buustaus kohti seuraavaa, vaikuttavampaa asiakaskohtaamista.

Kouluttaja

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank

Unioninkatu 20

00130 Helsinki

Hinta

Tilaisuuden hinta on 790 eur/hlö + alv 24%, joka sisältää koulutusmateriaalin, aamiaisen, lounaan ja kahvitarjoilut päivän aikana. Jos yrityksessäsi on useita koulutuksesta kiinnostuneita (väh. 3 hlöä), tiedustele ryhmäalennusta kouluttajalta tai osoitteesta info(a)brik.fi.