Kauppa

Uuden esimiehen kirja – Tulevaisuuden johtajalle

64,00 

Jari Salminen (2017)

Jo klassikoksi muodostuneen Uuden esimiehen kirjan päivitetty ja uudistettu seuraaja, jossa on huomioitu esimiestyöhön kohdistuvat uudet haasteet. Esimiestyölle asetettavat vaatimukset tiukentuvat jatkuvasti. Työlainsäädäntö ei tunne uuden esimiehen harjoitteluaikaa ja työntekijöillä on oikeus hyvään johtamiseen myös esimiehen vaihtuessa uuteen. Esimiestyön tarve ei myöskään ole katoamassa minnekään, vaan kaikissa organisaatioissa vallitsee kasvava kysyntä hyville esimiespalveluille.

Uuden tehtävän vaativuudesta ei kuitenkaan kannata ahdistua, sillä esimiestyössä pärjää mainiosti terveellä maalaisjärjellä ja ottamalla asioista selvää. Lisäksi tarvitaan aimo annos rohkeutta astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Johtamistaidot vahvistuvat kokemuksen karttuessa, mutta alkuun riittää kehityshaluinen asenne ja kyky pohtia omia vastuita ja menestyksen eväitä avoimesti.

Uuden esimiehen kirja on kirjoitettu uraansa aloittavan esimiehen tueksi, tämän ottaessa ensimmäisiä askeleitaan ihmisten johtajana. Kirja sisältää esimiestyön keskeiset osa-alueet sekä paljon käytännössä koeteltuja vinkkejä, joilla voi helpottaa sekä omaa että johdattavien ihmisten onnistumista oman esimiesuran alkutaipaleella.

ISBN 978-952-6614-09-0

Takaisin kauppaan