Kauppa

Taitava tiimivalmentaja – Miten saan tiimiflown virtaamaan?

54,00 

 

Annina Eklund, Tommi Lindholm, Jari Salminen (2019)

Tämä uudistettu painos jo klassikoksi muodostuneesta Taitava Tiimivalmentaja –kirjasta päivittää tiimityön opit nykyaikaan. Kirjaan on koottu mittava kokemuksemme satojen tiimien ja tiimivalmentajien koulutuksista. Kirjassa käydään kohta kohdalta läpi tiimivalmentajan tehtävät ja huipputiimien kehittämisen vaiheet. Lisäksi paneudutaan esimerkiksi etätiimien johtamiseen ja pohditaan keinoja tiiminvetäjän johtamisvoiman vahvistamiseen.

Tiimi kehittyy vähitellen perustamisvaiheesta kohti huipputiimivaihetta. Huipputiimin tunnistaa vapaasti virtaavasta tiimiflowsta. Se tarkoittaa tilaa, jossa informaatio, ajatukset ja työn tulokset liikkuvat vapaasti niin tiimin sisällä kuin tiimin ja toimintaympäristön välillä. Yhteistyö on vaivatonta, sählääminen loistaa poissaolollaan ja tiimiin sijoitetut panostukset maksavat itsensä takaisin.

Tätä kirjaa kannattaa lukea yhdessä Onnistu tiimityössä -Tiimin jäsenen kirjan kanssa, joka on kirjoitettu oppaaksi tiimin jäsenille. Yhdessä nämä kirjat antavat kattavan ja monipuolisen kuvan menestyvän tiimin toiminnasta ja onnistumisen edellytyksistä.

ISBN 978-952-6614-13-7

Takaisin kauppaan