Kauppa

Haastavien esimiestilanteiden ratkaiseminen

64,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maisa Nikkola ja Jari Salminen (2012)

Uusi painos on tulossa syksyllä 2020. Voit tilata kirjan ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)brik.fi. Toimitamme kirjan heti uuden painoksen ilmestyttyä. 

Haastavien esimiestilanteiden ratkaiseminen paneutuu monipuolisesti esimiehen haasteisiin niin johtamisen kuin juridiikankin näkökulmasta.

Jokainen esimies kohtaa työssään haastavia johtamistilanteita. Taitava esimies osaa puuttua tiukasti mutta rakentavasti sellaiseen toimintaan, joka ei ole sovittujen tavoitteiden tai pelisääntöjen mukaista. Vastuunsa tunteva esimies pyrkii jo etukäteen varautumaan ongelmatilanteiden syntymiseen ja pystyy jämäkällä johtamisella usein estämään tilanteiden kärjistymistä.

Kirja käsittelee haastavien esimiestilanteiden ratkaisemista sekä johtamisen että työlainsäädännön näkökulmasta ja tarjoaa selkeitä ratkaisumalleja esimiestyössä onnistumisen tueksi. Kirjan on tarkoitus tukea myös henkilöstöhallintoa ja johtoa päivittäisessä työssä erityyppisten haastavien työelämän tilanteiden ratkaisemisessa.

Kirjan case-esimerkit auttavat lukijaa siirtämään kirjassa kuvatut ratkaisumallit omaan työhönsä ja johtamisympäristöönsä.

ISBN 978-952-6614-076

Takaisin kauppaan