Tommi

Tutkimusjohtaja

Ihmismielen utelias kartoittaja Tommi vastaa viimeisimmän tutkimustiedon tuomisesta Brikin koulutuksiin. KTM Tommi Lindholm luki Vaasan Yliopistossa pääaineenaan rahoitusta. Opiskelujen aikana Tommi törmäsi käyttäytymistieteelliseen rahoituksen tutkimukseen ja teki siitä Pro Gradu -tutkielmansa. Tätä kautta löytyi kiinnostus ihmismieltä kohtaan, ja tarve ymmärtää sen saloja viitoittaa Tommin polkua edelleen.

Jo kahdeksan vuotta Tommi on tutkimusjohtajan, kouluttajan ja tutkijan roolissa vastannut koulutusten kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta Brikin asiakkaille – tuotteistamisesta ensitapaamisen kautta aina viimeiseen kädenpuristukseen. Lisäksi Tommi toteuttaa ja kehittää asiakkaille erilaisia selvityksiä sekä osallistuu kirjojen kirjoittamiseen. Tommi on myös sertifioitu Workplace Big Five -persoonallisuusprofiilin käytössä.

Erityisosaamisalueet:

Johtoryhmätyöskentely • Asiantuntijoiden johtaminen • Palkitseminen

Tommia kiinnostaa organisaatioihin ja organisoitumiseen liittyvän teorian hyödyntäminen linssinä organisaatioiden toiminnan ymmärtämisessä ja käytäntölähtöisessä kehittämisessä.

Tommi Lindholm

Puhelin 040 017 20 21

tommi.lindholm(a)brik.fi

ln