Hei sinä karismaattinen esimies!

Onko työyhteisösi vähemmän kuin täydellinen? Me autamme sinua tekemään hyvästä loistavan! Ihmisten johtamisen asiantuntijana tarjoamme työkalut, jotka saavat sinut ajattelemaan asiat tuoreella tavalla.

Valmennukset

Etäkoulutukset

Kehity omaan tahtiisi ja rytmitä kouluttautuminen työsi lomaan! Laadukkaat etäkoulutuksemme tukevat tehokasta oppimisprosessia ja mahdollistavat isommankin tiimin kouluttautumisen helposti ja kustannustehokkaasti.

Avoimet koulutukset

Pysähdy sinua askarruttavien asioiden äärelle avointen valmennustemme erinomaisissa puitteissa. Pienryhmä mahdollistaa henkilökohtaisen sparrauksen valmentajalta sekä vertaistuen muilta toimialoilta.

Koulutusohjelmat

Haetko isompaa muutosta? Yksilöllisesti räätälöidyt valmennusohjelmat pureutuvat syvälle asioiden ytimeen. Ne muokkaavat koko työyhteisöä huomioiden kunkin organisaation ja toimialan erityistarpeet.

Näkemyksemme

Toiminnan tuloksellisuuden kasvu SEKÄ hyvinvoiva työyhteisö. Mielestämme yhdistelmä ei ole utopiaa vaan saavutettavissa uudenlaisen ajattelun myötä. Vain hyvinvoiva henkilöstö voi tuottaa laadukasta palvelua asiakkailleen.

Me

Blogi

Kirjat

Brik numeroina

23

vuotta johtamisen kehitystyötä

25

juotua kahvikuppia / pv

1200

koulutettua henkilöä / v