Hei sinä karismaattinen esimies!

Onko työyhteisösi vähemmän kuin täydellinen? Me autamme sinua tekemään hyvästä loistavan! Ihmisten johtamisen asiantuntijana tarjoamme työkalut, jotka saavat sinut ajattelemaan asiat tuoreella tavalla.

Valmennukset

Johtaminen & esimiestyö

Huippuesimies hankkii selviytymistaidot alati muuttuviin toimintaympäristöihin, piilottaa pari ässää hihaansa kiristyvän kilpailun varalle ja tietää keinot saada entistä osaavamman henkilökunnan loistamaan taidoillaan.

Asiantuntijatyö

Hyvä asiantuntija, onhan homma hallussa? Voimme auttaa sinua kehittymään ammattilaisena. Autamme sinua petraamaan organisaatiotaitojasi, itsenäistä päätöksentekoasi, palveluidesi myymistä sekä asiantuntemuksesi päivittämistä.

Valmennus-ohjelmat

Tarjoamme myös laajempia valmennuskokonaisuuksia esimiehille, johdolle ja tiimeille. Ohjelmien avulla saat koko porukan koulutettua kerralla ja vahvistat yhtenäisiä käytäntöjä!

Näkemyksemme

Toiminnan tuloksellisuuden kasvu SEKÄ hyvinvoiva työyhteisö. Mielestämme yhdistelmä ei ole utopiaa vaan saavutettavissa uudenlaisen ajattelun myötä. Vain hyvinvoiva henkilöstö voi tuottaa laadukasta palvelua asiakkailleen.

Me

Blogi

Kirjat

Brik numeroina

23

vuotta johtamisen kehitystyötä

25

juotua kahvikuppia / pv

1200

koulutettua henkilöä / v