Hei sinä rautainen asiakastyön ammattilainen!

Kaipaavatko työsukset voitelua? Narisevatko tuloksenteon saranat? Tule hakemaan meiltä uutta pontta tekemiseen! Valmennamme työmaailman huipputyyppejä ja menestyviä joukkueita. Myynnin, palvelun sekä niiden johtamisen asiantuntijoina annamme ajankohtaiset, toimivat työkalut ja ravistelemme vanhoista rutiineista pölyt pois.

Valmennukset

Myynnin ja palvelun johtaminen

Loistoesimies ei synny valmiista muotista. Autamme sinua löytämään juuri oman tapasi toimia johtajana. Oletko napakka, lämmin ja tuloksennälkäinen? Vai motivoiva, innostava ja myötätuntoinen? Ehkä innovatiivinen, keskusteleva ja voimakastahtoinen? Yhtä tapaa johtaa menestyksekkäästi ei ole, ja hyvän esimiestyön resepti on aina myös tilannekohtainen. Meiltä saat kaikkein laadukkaimmat tarpeet ihastellun tiimikakun leipomiseen!

Myynti ja asiakaspalvelu

Maailma on täynnä upeita tuotteita ja palveluita. Se, kuinka toiset niistä erottuvat joukosta ja synnyttävät legendan, on kiinni asiakaskokemuksesta. Loistavakaan tuote ei myy itseään, eikä väljähtänyt palvelukokemus unohdu. Valmennuksissamme keskitymme ajankohtaisiin myyntitekniikoihin sekä asiakaskäyttäytymiseen, rakennamme toimivia keskustelurunkoja ja ideoimme erottautumiskeinoja. Teemme sinusta huippumyyjän juuri omalla tavallasi!

Apteekit

Kulutuskäyttäytyminen muuttuu ja verkkoapteekit yleistyvät. Pelkällä nopealla reseptintoimituksella ei enää pärjää kiihtyvässä kilpailussa, vaan asiakaskokemus on otettava huomioon uudella tavalla. Valmennuksissamme saat toimivat keinot niin asiakaspalveluun ja myyntiin, kuin niiden johtamiseenkin innostavalla ja lämpimällä tavalla. Opit keinot myös eettisesti kestävään vapaakaupan myynnin kehittämiseen. Teemme apteekistasi menestystarinan!

Näkemyksemme

Hurraamme sinun tiimisi puolesta! Meille on tärkeää nähdä teidän menestyksenne ja oman työmme tulokset. Parhaiten onnistutaan kun tehdään tosissaan, muttei vakavissaan: ilo ja hihojen kääriminen toimivat huomattavasti paremmin kuin kuiva diskuteeraus.

Me

Blogi

Kirjat

Brik numeroina

48

vuotta valmennuskokemusta

25

juotua kahvikuppia / pv

1200

koulutettua henkilöä / v