Mitä sellaista saat meiltä, mitä et saa muualta?

Emme runno kliseitä ja toistele jargonia, vaan tarjoamme aitoja ratkaisuja. Myynnin, palvelun sekä niiden johtamisen asiantuntijoina lähdemme liikkeelle peruspalikoista, joista työn ilo ja tulos syntyvät. Vanhan toistaminen johtaa vain vanhoihin tuloksiin.

Valmennukset

Myynnin ja palvelun johtaminen

Mikä tekee sinusta hyvän esimiehen? Yhtä tapaa johtaa menestyksekkäästi ei ole, joten voit unohtaa valmiit muotit. Valmennuksistamme löydät hyvän esimiestyön reseptissä tarvittavia ainesosia, jotka ovat aina tilannekohtaisia ja tilanteet jatkuvassa muutoksessa. Panostaminen kannattaa, sillä työyhteisön hyvinvointi näkyy palvelun laadussa ja iloiset myyjät tekevät parempaa tulosta. Autamme sinua löytämään oman tapasi johtaa joukkosi yhä parempiin saavutuksiin!

Myynti ja asiakaspalvelu

Tunnistatko asiakkaasi tarpeet paremmin kuin hän itse? Myynti ei ole mystiikkaa, vaan oikeiden asioiden ymmärtämistä. Ainutlaatuinen asiakaskokemus on ainoa keino erottautua maailmassa, joka on täynnä yhä upeampia tuotteita ja palveluita. Valmennuksissamme keskitymme ajankohtaisiin myyntitekniikoihin, syvennymme tutkittuun tietoon asiakaskäyttäytymisestä, rakennamme toimivat keskustelurungot sekä ideoimme erottautumiskeinoja. Autamme sinua muovaamaan itsestäsi huippumyyjän, mutta juuri omalla tavallasi!

Apteekit

Välittyykö työntekijöidesi vahva asiantuntemus asiakkaille asti? Asiakkaiden kulutuskäyttäytyminen on muuttunut ja verkkoapteekit yleistyneet. Pelkkä nopea reseptintoimitus ei enää riitä, vaan asiakaskokemus on otettava huomioon paljon tarkemmin. Valmennuksissamme saat tehokkaimmat keinot innostavaan ja lämpimään asiakaspalveluun, myyntiin ja niiden johtamiseen. Opit keinot eettisesti kestävään vapaakaupan myynnin kehittämiseen. Autamme sinua tuomaan esiin apteekkisi koko potentiaalin!

Näkemyksemme

Hurraamme sinun tiimisi puolesta! Meille on tärkeää nähdä menestyksenne ja sitä kautta oman työmme tulokset. Parhaiten onnistutaan kun tehdään tosissaan, muttei vakavissaan: ilo ja hihojen kääriminen toimivat huomattavasti paremmin kuin kuiva diskuteeraus.

Me

Blogi

Kirjat

Brik numeroina

48

vuotta valmennuskokemusta

25

juotua kahvikuppia / pv

1200

koulutettua henkilöä / v