Mitä sellaista saat meiltä, mitä et saa muualta?

Emme runno kliseitä ja toistele jargonia, vaan tarjoamme aitoja ratkaisuja. Myynnin, palvelun sekä niiden johtamisen asiantuntijoina lähdemme liikkeelle peruspalikoista, joista työn ilo ja tulos syntyvät. Vanhan toistaminen johtaa vain vanhoihin tuloksiin.

Valmennukset

Etävalmennukset

Kehity omaan tahtiisi ja rytmitä kouluttautuminen työsi lomaan! Laadukkaat etäkoulutuksemme tukevat tehokasta oppimisprosessia ja mahdollistavat isommankin tiimin kouluttautumisen helposti ja kustannustehokkaasti.

Avoimet valmennukset

Pysähdy sinua askarruttavien asioiden äärelle avointen valmennustemme erinomaisissa puitteissa. Pienryhmä mahdollistaa henkilökohtaisen sparrauksen valmentajalta sekä vertaistuen muilta toimialoilta.

Valmennusohjelmat

Haetko isompaa muutosta? Yksilöllisesti räätälöidyt valmennusohjelmat pureutuvat syvälle asioiden ytimeen. Ne muokkaavat koko työyhteisöä huomioiden kunkin organisaation ja toimialan erityistarpeet.

Näkemyksemme

Hurraamme sinun tiimisi puolesta! Meille on tärkeää nähdä menestyksenne ja sitä kautta oman työmme tulokset. Parhaiten onnistutaan kun tehdään tosissaan, muttei vakavissaan: ilo ja hihojen kääriminen toimivat huomattavasti paremmin kuin kuiva diskuteeraus.

Me

Blogi

Kirjat

Brik numeroina

48

vuotta valmennuskokemusta

25

juotua kahvikuppia / pv

1200

koulutettua henkilöä / v