Hei sinä rautainen asiakastyön ammattilainen!

Kaipaavatko työsukset voitelua? Narisevatko tuloksenteon saranat? Tule hakemaan meiltä uutta pontta tekemiseen! Valmennamme työmaailman huipputyyppejä ja menestyviäjoukkueita. Myynnin, palvelun, sekä niiden johtamisen asiantuntijoina annamme ajankohtaiset, toimivat työkalut, ja ravistelemme vanhoista rutiineista pölyt pois.

Valmennukset

Myynnin ja palvelun johtaminen

Loistoesimies ei tule yhdestä muotista. Autamme sinua löytämään juuri oman tapasi toimia johtajana. Napakka, lämmin ja tuloksennälkäinen. Motivoiva, innostava ja myötätuntoinen. Yhtä tapaa johtaa menestyksekkästi ei ole, ja hyvän esimiestyön resepti on aina myös tilannekohtainen. Meiltä saat parhaat tarpeet ihastellun tiimikakun leipomiseen!

Myynti ja asiakaspalvelu

Maailma on täynnä upeita tuotteita ja palveluita. On asiakaskokemuksesta kiinni, kuinka toiset niistä erottuvat joukosta ja synnyttävät legendan. Loistavakaan tuote ei myy itseänsä, eikä väljähtänyttä palvelukokemusta unohdeta. Valmennuksissamme keskitymme ajankohtaisiin myyntitekniikoihin sekä asiakaskäyttäytymiseen, rakennamme toimivia keskustelurunkoja ja ideoimme erottautumiskeinoja. Teemme sinusta omalla tavallasi huippumyyjän!

Apteekit

Kulutuskäyttäytyminen muuttuu ja verkkoapteekit yleistyvät. Pelkällä nopealla reseptintoimituksella ei enää pärjää kiihtyvässä kilpailussa, vaan asiakaskokemus on otettava huomioon uudella tavalla. Valmennuksissamme saat toimivat keinot niin asiakaspalveluun ja myyntiin, sekä niiden johtamiseen innostavalla ja lämpimällä tavalla. Opit keinot myös eettisesti kestävään vapaakaupan myynnin kehittämiseen. Teemme apteekistasi menestystarinan!

Näkemyksemme

Hurraamme sinun tiimisi puolesta! Meille on tärkeää nähdä teidän menestyksenne ja oman työmme tulokset. Parhaiten onnistutaan kun tehdään tosissaan, muttei vakavissaan: ilo jahihojen kääriminen toimivat huomattavasti paremmin kuin kuiva diskuteeraus.

Me

Blogi

Kirjat

Brik numeroina

48

vuotta valmennuskokemusta

25

juotua kahvikuppia / pv

1200

koulutettua henkilöä / v